Overschakelen naar het Kaspersky-programma vanaf andere programma's gemaakt door Kaspersky

Als je Kaspersky Internet Security of Kaspersky Security Cloud hebt geïnstalleerd op je Mac, kun je probleemloos overschakelen naar het Kaspersky-programma. Download en installeer gewoon het Kaspersky-programma. Het vorige programma wordt automatisch verwijderd van de Mac en je licentie of abonnement wordt naar het nieuwe programma overgezet.

Je licentie of abonnement wordt op de volgende manier overgezet naar het Kaspersky-programma: